woensdag 27 augustus 2014

Achterraam zit ook op z'n plaats

Gister ook het achterraam er in gezet. Ik heb een soort van hoedenplankje met skai bekleed wat nu eerst moet drogen. Daarna alleen nog de benzinevulslang op de juiste lengte afzagen en dan is het wel klaar.
Maar met dit weer blijft ie nog even in de schuur, eerst nog lekker cabrio rijden ;-)


​Groeten MJ

1 opmerking:

  1. Ja, het is geweldig, zo'n goede auto te hebben, ik heb dergelijke en ik hoef het niet vaak te repareren. Maar ik vergeet nooit de winkel waar ik reserveonderdelen in mijn auto neem. Ik kan ze hier altijd bestellen https://www.motor-doctor.nl/ Ik geef niet om de kwaliteit en levertijd, omdat ik al weet dat ze de beste zijn. Het is voor mij toegankelijker dan het sturen van mijn auto.

    BeantwoordenVerwijderen